Tarieven

Persoonlijke coaching & creatieve verwerking – groeien

De kosten voor coaching en/of creatieve begeleiding bij Atelier for Hope Doetinchem zijn inclusief gebruik van materialen in het Atelier. In overleg kan begeleiding ook plaats vinden op een andere locatie dan bij Atelier for Hope Doetinchem. In dat geval betaalt u een vergoeding voor de reiskosten. Klik op de titel voor meer informatie over persoonlijke coaching en creatieve verwerking of groeien.

  • Kennismaking en/of Intake, 25-35 minuten:  gratis
  • Coachingsgesprek ca. 50 minuten: € 45
  • Eenmalige gespreks-/creatieve begeleidingssessie op1 dagdeel van ca. 2-3 uur: € 65

Persoonlijke E-Coaching (indien gewenst in combinatie met creatieve opdrachten)

E-Coaching is een laagdrempelige manier van begeleiding via email, telefonisch of via Whatsapp. Klik op de titel voor meer informatie over E-Coaching

  • Kennismaking en/of Intake, via mail of telefonisch:  gratis
  • Kosten zijn afhankelijk van gekozen vorm en de frequentie voor contact : vanaf € 35 per maand bij twee wekelijks contact

Themagerichte groepsbijeenkomsten creatief verwerken & groeien

De kosten voor groepssessies die door Atelier for Hope Doetinchem worden georganiseerd, zijn inclusief de materiaalkosten. U kunt ook een aanvraag doen voor een groepssessie op een andere locatie. In dat geval betaalt u een vergoeding voor de reiskosten. Aan elke groepscoaching kan een vervolg worden gegeven door een nieuwe afspraak te maken. Klik op de titel voor meer informatie over groepstrainingen.

  • Creatieve groepscoaching 1,5-2 uur, inclusief eenvoudige creatieve verwerking: € 40 per persoon, minimale groepsgrootte 4 personen.
  • Creatieve groepscoaching 2-3 uur: € 55 per persoon, minimale groepsgrootte 4 personen (kleinere groep mogelijk tegen aangepast tarief).
  • Uitgebreide Creatieve groepscoaching, 10u-15.00u, inclusief lunch: € 85 per persoon – vanaf 2 personen

De ziektekostenverzekering vergoed doorgaans de bovengenoemde kosten niet. Als u de kosten niet kunt opbrengen dan is er vaak de mogelijkheid om een bijdrage vragen bij de kerkelijke gemeente als u daarbij bent aangesloten. Schroom niet om contact op te nemen met Atelier for Hope om te overleggen over andere mogelijkheden als dat nodig is.