Over mij: coach en kunstenares

Mijn naam is Fenna Moehn. Al sinds 2008 deel ik mijn werk als kunstenares onder de naam Atelier for Hope. Ik heb een groot hart voor mensen en met mijn kunst en creatieve talent probeer ik het verschil te maken voor anderen die het minder gemakkelijk hebben in het leven.

Ik heb de achterliggende jaren veel vrij schilderwerk gemaakt als autodidact kunstenares en tientallen opdrachten geschilderd op basis van een persoonlijk verhaal van mijn opdrachtgevers. Daarnaast ontmoette ik veel vrouwen op mijn schildercursussen en workshops, die ook allemaal hun eigen verhaal meenamen. Gaandeweg ontstond daardoor een verlangen om een nieuw pad in te slaan waar ik de dingen die mijn hart raken en mijn verschillende talenten nog meer zou kunnen gaan samenvoegen.

De coaching Creatief verwerken en Groeien , die ik op deze website aanbied, is daaruit voort gekomen.

Opleiding

In 2016 volgde ik een coachopleiding. Mijn doel en verlangen was om specifiek vrouwen en tieners te kunnen gaan helpen bij het hervinden van hoop, rust en richting in hun leven. Na die opleiding heb ik mijn deskundigheid uitgebreid en bij gehouden door het lezen van vakliteratuur en studieboeken. Daarbij heb ik me er op toegelegd om kundig te worden in het doelgericht toepassen van creatieve opdrachten bij coaching. Studeren en onderzoeken doe ik graag en ik geniet er van om die kennis over te dragen. Het is een leuke uitdaging om steeds te zoeken naar aansprekende manieren om vrouwen op een professionele manier te kunnen helpen om te groeien.

De gesprekken en de online coaching en het creatief verwerken/ontdekken kan je zien als een toegankelijke en ontspannen manier van coaching. Ik je begeleid je als coach én kunstenares. Zie bij Waarom coaching&creatief meer info en wat voorbeelden van creatieve werkstukken die bij coaching kunnen worden gemaakt.

Coaching en de Bijbel

Ik ben Christen en ik verdiep me graag in de Bijbel, het boek waarin God zich openbaart. De Bijbel bevat zoveel wijsheid en waarheid als het gaat over psychisch welzijn! Die wijsheid en waarheden zijn verweven met de coaching die ik aanbied. Bij het vinden van diep herstel en richting is de rol van onze Schepper en onze relatie met Hem naar mijn mening onmisbaar. Voor wie dat wil kan dat als een duidelijke rode draad in de gesprekken en begeleiding zijn verweven. In dat geval kun je spreken van Bijbelse Coaching. Cliënten die zelf niet gelovig zijn en daar liever niet over in gesprek gaan kunnen dat gewoon aangeven en dan wordt daar rekening mee gehouden.

Atelier for Hope Doetinchem Coaching voor vrouwen en tieners Coachruimte
Atelier for Hope Doetinchem Coaching voor vrouwen en tieners Coachruimte

Jij bent van waarde! Alleen jijzelf kunt de rol in het leven innemen die voor jou bedoeld is.